Categorieën
Eigenlijk te gek

Dit doet de deur dicht!


Skimmers (IJmuider Courant)
Skimmers (IJmuider Courant)

Skimmers willen aftrek van onkosten.
In de IJmuider Courant van 17 april jl vond ik op de voorpagina linksbovenaan nevenstaand bericht. Ik reageerde naar deze krant via schrijvende lezers en de redactie met als resultaat dat het niet is geplaatst. Ik was toch al van plan het ook hier aan de orde te stellen en morgen is de uitspraak!

De rechtspraak in Nederland staat al regelmatig in haar hemd, maar als deze actie doorgaat kunnen we het helemaal wel schudden.
De advocaten Morra, Speijdel en Knap van deze betrapte Roemeense criminelen moeten direct uit hun ambt worden gezet. Dit heeft niets meer te maken met het bewaken van een zuivere rechtsgang. Dit is mijns inziens het meewerking verlenen aan criminele activiteiten.
We hebben al eens de eis gehoord dat inbrekers hun inbraakgereedschap van de belasting wilden aftrekken.
Wanneer gaan wapens van moordenaars worden vergoed, alle reiskosten, de uitkijkkosten, het onderzoek waar het best kan worden ingebroken?
Ik zie in spanning de uitspraak op 7 mei in deze zaak tegemoet èn de acties die tegen deze advocaten worden ondernomen.

Door gerardvanb

Gepensioneerd. Jarenlang (gym)leraar in Basis- en Voortgezet onderwijs. EHBO-docent en vrijwilliger bij het Rode Kruis Korps. Politiek en in bonden heb ik ervaring opgedaan bij de VVDM. Als oproepkracht bij de Ambulancedienst Velsen deed ik veel eerste hulp-ervaringen op die ik via diverse Eerst Hulp maandbladen kon ventileren. Ook als Medisch evacuator bij station IJmuiden van de KNRM was het redden op het water vaak aanleiding mijn ervaringen op schrift te stellen.
Op een heel ander vlak: educator bij het Pieter Vermeulenmuseum, Programmacoördinator van de Lokale omroep Seaport RTV, cineast bij videogroep De Dwarsligger, educator en rondleider in Archeologiemuseum Huis van Hilde in Castricum.
Medeoprichter en secretaris van lokale politieke partij Levendig Gezond Velsen en (nu als hobbyist) automatiseerder en webpublicist.
Ook de sport had vanzelfsprekend mijn belangstelling. 10 jaar lang jeugdleider van Duikteam IJmond en voorzitter van de Gymnastiekvereniging rkgv Velsen.
Daarnaast ben ik bestuurlijk nog steeds actief in de Historische Kring Velsen, het Comité 4 en 5 mei Velsen.
Heel vaak merk ik dat veel mensen op dezelfde manier denken als ik en vinden dat het beter kan. Met veel plezier en geenszins spijt kijk ik terug op de dingen die ik heb gedaan, met name in de hippie-tijd. Onder 'Braccaedomos' zijn meerdere ideeën, uitingen en -zo u wilt- echte kunst op het internet te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.