Categorieën
Bloggen

What The World Needs Now Is …


wp-image--446369878De Lieveheersbeest Cirkel verenigt mensen die een hekel hebben aan geweld en gericht zijn op wereldwijde ontwapening.

 

Ze omarmen hun vrijheid en zijn bereid om dezelfde vrijheid te gunnen aan andere mensen.

Zoals het Lieveheersbeestje in het Cirkellogo, beschermen ze de wereld tegen bommen en vliegen uit om de boodschap te verspreiden: “Liefde is sterker dan de zwaarste bom!”

Iedereen die leeft en handelt in overeenstemming met de Lieveheersbeest Cirkel, kan volgen en lid worden!

Member2Er is geen contributie en Sociale Controle kan Assad, Kim Jong-un en Donald Trump uitsluiten voor het volgen en deelnemen.

Gelukkig zijn er miljarden mensen die actief bereid zijn de wereld te laten zien dat er veel meer cirkelleden zijn dan leiders die dreigende taal uiten.

Gebruik of vraag een Lieveheersbeestje aan en gebruik het Member-teken!

Lieveheersbeest Cirkelleden bouwen bruggen in plaats van muren en gebruiken deze om mensen te verbinden in plaats van ze te bombarderen.

 

In English:

What The World Needs Now Is …

The Lady Beetle Circle unites People who dislike Violence and aim at Global Disarming.

They embrace their Freedom and are willing to grant the same Freedom to other People.

Like the Lady Beetle in the logo they shield the World for Bombs and fly out to spread the message: “Love is stronger than the heaviest Bomb!”

Anyone living and acting in accordance to the Lady Beetle Circle Aims can Follow and become a Member!

There is no fee and Social Control will be capable to exclude Assad, Kim Jong-un and Donald Trump for following and joining.

Fortunately there are Billions of People who actively are willing to show the World there are many, many more Circle Members than Threatening Leaders.

Use or Apply for a Beetle and use the Member sign!

Lady Beetle Circle Members build Bridges instead of Walls and use them to connect People instead of Bombing them.

Door gerardvanb

Gepensioneerd. Jarenlang (gym)leraar in Basis- en Voortgezet onderwijs. EHBO-docent en vrijwilliger bij het Rode Kruis Korps. Politiek en in bonden heb ik ervaring opgedaan bij de VVDM. Als oproepkracht bij de Ambulancedienst Velsen deed ik veel eerste hulp-ervaringen op die ik via diverse Eerst Hulp maandbladen kon ventileren. Ook als Medisch evacuator bij station IJmuiden van de KNRM was het redden op het water vaak aanleiding mijn ervaringen op schrift te stellen.
Op een heel ander vlak: educator bij het Pieter Vermeulenmuseum, Programmacoördinator van de Lokale omroep Seaport RTV, cineast bij videogroep De Dwarsligger, educator en rondleider in Archeologiemuseum Huis van Hilde in Castricum.
Medeoprichter en secretaris van lokale politieke partij Levendig Gezond Velsen en (nu als hobbyist) automatiseerder en webpublicist.
Ook de sport had vanzelfsprekend mijn belangstelling. 10 jaar lang jeugdleider van Duikteam IJmond en voorzitter van de Gymnastiekvereniging rkgv Velsen.
Daarnaast ben ik bestuurlijk nog steeds actief in de Historische Kring Velsen, het Comité 4 en 5 mei Velsen.
Heel vaak merk ik dat veel mensen op dezelfde manier denken als ik en vinden dat het beter kan. Met veel plezier en geenszins spijt kijk ik terug op de dingen die ik heb gedaan, met name in de hippie-tijd. Onder 'Braccaedomos' zijn meerdere ideeën, uitingen en -zo u wilt- echte kunst op het internet te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.