Categorieën
Bloggen Wat vind jij/u

Can anyone explain…


…why we -at this moment in history of mankind- are whitnessing what is happening on this planet?
I mean the conflict that is going on between Russia and his neighbour Ukraïne.
How is it possible that one man can decide to destroy everything -including people- in his neigbourland, and all te other people in the world only can watch en do nothing about it?

Is it the fairytail of the ‘New Clothes Of The Emperor?’
Am I the boy to shout: “The Emperor is naked!”

Wake up! Stop these unbelievable things that are happening! The only way to end this mess is negotiation! Diplomacy at last must do why it is invented!

Awake all the people on this planet and explain that what we are whitnessing is impossible, terribly wrong, and must stop immediately!

Why now?
Why not?

Braccaedomos

Door gerardvanb

Gepensioneerd. Jarenlang (gym)leraar in Basis- en Voortgezet onderwijs. EHBO-docent en vrijwilliger bij het Rode Kruis Korps. Politiek en in bonden heb ik ervaring opgedaan bij de VVDM. Als oproepkracht bij de Ambulancedienst Velsen deed ik veel eerste hulp-ervaringen op die ik via diverse Eerst Hulp maandbladen kon ventileren. Ook als Medisch evacuator bij station IJmuiden van de KNRM was het redden op het water vaak aanleiding mijn ervaringen op schrift te stellen.
Op een heel ander vlak: educator bij het Pieter Vermeulenmuseum, Programmacoördinator van de Lokale omroep Seaport RTV, cineast bij videogroep De Dwarsligger, educator en rondleider in Archeologiemuseum Huis van Hilde in Castricum.
Medeoprichter en secretaris van lokale politieke partij Levendig Gezond Velsen en (nu als hobbyist) automatiseerder en webpublicist.
Ook de sport had vanzelfsprekend mijn belangstelling. 10 jaar lang jeugdleider van Duikteam IJmond en voorzitter van de Gymnastiekvereniging rkgv Velsen.
Daarnaast ben ik bestuurlijk nog steeds actief in de Historische Kring Velsen, het Comité 4 en 5 mei Velsen.
Heel vaak merk ik dat veel mensen op dezelfde manier denken als ik en vinden dat het beter kan. Met veel plezier en geenszins spijt kijk ik terug op de dingen die ik heb gedaan, met name in de hippie-tijd. Onder 'Braccaedomos' zijn meerdere ideeën, uitingen en -zo u wilt- echte kunst op het internet te vinden.

Één reactie op “Can anyone explain…”

Kan iemand uitleggen…
…waarom wij -op dit moment in de geschiedenis van de mensheid- getuige zijn van wat er op deze planeet gebeurt?
Ik bedoel het conflict dat gaande is tussen Rusland en zijn buurland Oekraïne.
Hoe is het mogelijk dat één man kan besluiten om alles -inclusief mensen- in zijn buurland te vernietigen, en dat alle andere mensen in de wereld alleen maar kunnen toekijken en er niets aan kunnen doen?

Is dit het sprookje van de ‘Nieuwe kleren van de keizer?’
Ben ik de jongen die roept: “De keizer is naakt!”

Word wakker! Stop deze ongelooflijke dingen die gebeuren! De enige manier om deze puinhoop te beëindigen is onderhandelen! Diplomatie moet eindelijk doen waarom het is uitgevonden!

Maak alle mensen op deze planeet wakker en leg uit dat wat we zien onmogelijk is, vreselijk verkeerd en onmiddellijk moet stoppen!

Waarom nu?
Waarom niet?

Braccaedomo’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.