Categorieën
Bloggen

Ik ben boos!


Ik ben boos omdat de meeste mensen deugen. Maar dat deze samen niet in staat zijn de groep niet deugende (ondeugende) mensen te stoppen met dingen te doen, die uitsluitend voor eigen gewin zijn en ten koste gaan van de grondstoffen van onze gezamenlijke planeet. (‘slimme’ zakenlieden, ‘rijken’ en uitbuiters)

Ik ben boos, omdat de mensen, die macht hebben, deze gebruiken om anderen onder druk te zetten, dingen te doen, die ze eigenlijk niet willen. (machthebbers, die hun macht misbruiken)

Ik ben boos omdat de rechtspraak er maar niet in slaagt de deugende mensen te beschermen tegen de echt illegaal opererende criminelen, die zelfs na een veroordeling vanuit hun cel er in slagen hun macht uit te oefenen en na hun straf gewoon weer verder gaan met hun illegale praktijken. (wetgevers en de rechterlijke macht)

Ik ben boos omdat er ook niet deugende mensen zijn, die vinden dat ze dingen kunnen doen die -nog niet- verboden zijn, terwijl ze echt wel weten, dat ze slecht zijn voor onze leefomgeving en zij alleen er profijt van hebben. (‘legale’ criminelen / witte boorden criminelen)

(wordt vervolgd)

Door gerardvanb

Gepensioneerd. Jarenlang (gym)leraar in Basis- en Voortgezet onderwijs. EHBO-docent en vrijwilliger bij het Rode Kruis Korps. Politiek en in bonden heb ik ervaring opgedaan bij de VVDM. Als oproepkracht bij de Ambulancedienst Velsen deed ik veel eerste hulp-ervaringen op die ik via diverse Eerst Hulp maandbladen kon ventileren. Ook als Medisch evacuator bij station IJmuiden van de KNRM was het redden op het water vaak aanleiding mijn ervaringen op schrift te stellen.
Op een heel ander vlak: educator bij het Pieter Vermeulenmuseum, Programmacoördinator van de Lokale omroep Seaport RTV, cineast bij videogroep De Dwarsligger, educator en rondleider in Archeologiemuseum Huis van Hilde in Castricum.
Medeoprichter en secretaris van lokale politieke partij Levendig Gezond Velsen en (nu als hobbyist) automatiseerder en webpublicist.
Ook de sport had vanzelfsprekend mijn belangstelling. 10 jaar lang jeugdleider van Duikteam IJmond en voorzitter van de Gymnastiekvereniging rkgv Velsen.
Daarnaast ben ik bestuurlijk nog steeds actief in de Historische Kring Velsen, het Comité 4 en 5 mei Velsen.
Heel vaak merk ik dat veel mensen op dezelfde manier denken als ik en vinden dat het beter kan. Met veel plezier en geenszins spijt kijk ik terug op de dingen die ik heb gedaan, met name in de hippie-tijd. Onder 'Braccaedomos' zijn meerdere ideeën, uitingen en -zo u wilt- echte kunst op het internet te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.