Categorieën
Bloggen

Ban the Bomb Beetle


Invasion of the Ban the Bomb Beetle

Laten de Amerikanen in de Midterm elections (6 november 2018) zien dat Trumpiaans

Lieveheersbeestje
Lieveheersbeestje Het symbool tegen Zinloos Geweld

regeren toch niet is, wat ze willen? Ik hoop het van harte. Laat ook zien, dat je wars bent van dit gelieg en het ‘mannetjesputter (Macho) -praat’ van Trump, Poetin, Erdogan, en er komen er

wp-image--446369878
De Ban de bom kever (‘Ban the Bomb Beetle’)

wereldwijd steeds meer bij.

bandebom

De ‘Ban de Bom kever’ (Ban the Bomb Beetle) combineert het Lieveheersbeestje  (symbool tegen zinloos geweld) en het Ban de bom teken tot een symbool tegen: Geweld (Violence); Kernwapens (Nukes) en Oorlog (War).

Laat zien waar JIJ/U voor staat!

We hebben bovenstaande poster, onze inzending voor een posterwedstrijd. De ‘Ban de bom kever hanger’, ontworpen door mijn dochter:

bandebomkever.jpg

en stickers en afbeeldingen, die u/jullie zoveel als mogelijk over het internet mogen verspreiden. Zodat de ‘Invasie van de Ban The Bomb kever’ kan beginnen. (Let the ‘Invasion Of The Ban The Bomb Beetle’ begin!)

BantheBombBeetle
Realistisch (Realistic version)
BraccaedomosDesign
Invasion of Ban the Bomb Beetles
‘BtB Invaders’
Bandebomlhbmassief
Wat gestileerder (More Stylish)

Of met de al door ons enige jaren geleden ontworpen afbeeldingen en ‘buttons’

lovebeatswarvs2.png

Door gerardvanb

Gepensioneerd. Jarenlang (gym)leraar in Basis- en Voortgezet onderwijs. EHBO-docent en vrijwilliger bij het Rode Kruis Korps. Politiek en in bonden heb ik ervaring opgedaan bij de VVDM. Als oproepkracht bij de Ambulancedienst Velsen deed ik veel eerste hulp-ervaringen op die ik via diverse Eerst Hulp maandbladen kon ventileren. Ook als Medisch evacuator bij station IJmuiden van de KNRM was het redden op het water vaak aanleiding mijn ervaringen op schrift te stellen.
Op een heel ander vlak: educator bij het Pieter Vermeulenmuseum, Programmacoördinator van de Lokale omroep Seaport RTV, cineast bij videogroep De Dwarsligger, educator en rondleider in Archeologiemuseum Huis van Hilde in Castricum.
Medeoprichter en secretaris van lokale politieke partij Levendig Gezond Velsen en (nu als hobbyist) automatiseerder en webpublicist.
Ook de sport had vanzelfsprekend mijn belangstelling. 10 jaar lang jeugdleider van Duikteam IJmond en voorzitter van de Gymnastiekvereniging rkgv Velsen.
Daarnaast ben ik bestuurlijk nog steeds actief in de Historische Kring Velsen, het Comité 4 en 5 mei Velsen.
Heel vaak merk ik dat veel mensen op dezelfde manier denken als ik en vinden dat het beter kan. Met veel plezier en geenszins spijt kijk ik terug op de dingen die ik heb gedaan, met name in de hippie-tijd. Onder 'Braccaedomos' zijn meerdere ideeën, uitingen en -zo u wilt- echte kunst op het internet te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.