Categorieën
Niet te bevatten

Waarom IS?


een eind maken aan de mensonterende onthoofdingen die IS uitvoert niet mogelijk?
Hoe kan het dat de propaganda van  IS steeds weer op internet kan komen?
De providers die deze beelden op hun servers hebben staan zijn toch medeplichtig! Zij faciliteren immers de chantage van IS!
Welke rechtsmiddelen zijn beschikbaar om de ‘beulen’, die duidelijk herkenbaar op de video’s hun moord plegen ‘voor de rechter’ te laten slepen door bijv. de nabestaanden?
Waarom kijkt ‘ogenschijnlijk’ de wereldpolitiek  de andere kant op en hoe lang kan dit zonder rechtspraak executeren doorgaan?
Welke godsdienst rechtvaardigt dergelijke gruwelijkheden?
Welk ‘weldenkend’ mens met gevoel voor goed en kwaad kan deze onthoofdingen rechtvaardigen?

Mijn maag keert telkenmale om als ik weer berichten van deze aard verneem!
Ik ben -denk ik / hoop ik niet de enige.
De barbaarsheid van deze ‘oorlogsvoering’  is buiten alle proporties en valt buiten alle wereldcontrole.

IS, het begin van het EINDE?

In ieder geval zeker NU AL het einde van de MEDEMENSELIJKHEID!!!

Door gerardvanb

Gepensioneerd. Jarenlang (gym)leraar in Basis- en Voortgezet onderwijs. EHBO-docent en vrijwilliger bij het Rode Kruis Korps. Politiek en in bonden heb ik ervaring opgedaan bij de VVDM. Als oproepkracht bij de Ambulancedienst Velsen deed ik veel eerste hulp-ervaringen op die ik via diverse Eerst Hulp maandbladen kon ventileren. Ook als Medisch evacuator bij station IJmuiden van de KNRM was het redden op het water vaak aanleiding mijn ervaringen op schrift te stellen.
Op een heel ander vlak: educator bij het Pieter Vermeulenmuseum, Programmacoördinator van de Lokale omroep Seaport RTV, cineast bij videogroep De Dwarsligger, educator en rondleider in Archeologiemuseum Huis van Hilde in Castricum.
Medeoprichter en secretaris van lokale politieke partij Levendig Gezond Velsen en (nu als hobbyist) automatiseerder en webpublicist.
Ook de sport had vanzelfsprekend mijn belangstelling. 10 jaar lang jeugdleider van Duikteam IJmond en voorzitter van de Gymnastiekvereniging rkgv Velsen.
Daarnaast ben ik bestuurlijk nog steeds actief in de Historische Kring Velsen, het Comité 4 en 5 mei Velsen.
Heel vaak merk ik dat veel mensen op dezelfde manier denken als ik en vinden dat het beter kan. Met veel plezier en geenszins spijt kijk ik terug op de dingen die ik heb gedaan, met name in de hippie-tijd. Onder 'Braccaedomos' zijn meerdere ideeën, uitingen en -zo u wilt- echte kunst op het internet te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.