Categorieën
Gewoon erg mooi! Opmerkelijk

3 mei ’14, de dag dat voor mij alles veranderde


Einde Verhaal

Van 3 t/m 8 mei 2014 was ik even weg van deze wereld.
Dankzij kordaat optreden van echtgenote Marian en de gezamenlijke hulpdiensten van 1-1-2  deed ik op 5 mei in het VU medisch centrum in Amsterdam mijn ogen voor het eerst weer open en reageerde als een dronkelap.
Pas op 8 mei kwam ik weer tot bewustzijn op de Intensive Care van het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk.  Dat ik dit zonder restverschijnselen kan navertellen is te danken aan: Belangrijk

Een verslag

Zo zie je maar. Wordt je van de ene op de andere dag ervaringsdeskundige op een vlak, dat je niemand toewenst. Ik vind het daarom -vooral als Eerste Hulp docent- belangrijk ook deze tip aan ieder die er zijn/haar voordeel mee kan doen door te geven:
ICDdrager

 

Door gerardvanb

Gepensioneerd. Jarenlang (gym)leraar in Basis- en Voortgezet onderwijs. EHBO-docent en vrijwilliger bij het Rode Kruis Korps. Politiek en in bonden heb ik ervaring opgedaan bij de VVDM. Als oproepkracht bij de Ambulancedienst Velsen deed ik veel eerste hulp-ervaringen op die ik via diverse Eerst Hulp maandbladen kon ventileren. Ook als Medisch evacuator bij station IJmuiden van de KNRM was het redden op het water vaak aanleiding mijn ervaringen op schrift te stellen.
Op een heel ander vlak: educator bij het Pieter Vermeulenmuseum, Programmacoördinator van de Lokale omroep Seaport RTV, cineast bij videogroep De Dwarsligger, educator en rondleider in Archeologiemuseum Huis van Hilde in Castricum.
Medeoprichter en secretaris van lokale politieke partij Levendig Gezond Velsen en (nu als hobbyist) automatiseerder en webpublicist.
Ook de sport had vanzelfsprekend mijn belangstelling. 10 jaar lang jeugdleider van Duikteam IJmond en voorzitter van de Gymnastiekvereniging rkgv Velsen.
Daarnaast ben ik bestuurlijk nog steeds actief in de Historische Kring Velsen, het Comité 4 en 5 mei Velsen.
Heel vaak merk ik dat veel mensen op dezelfde manier denken als ik en vinden dat het beter kan. Met veel plezier en geenszins spijt kijk ik terug op de dingen die ik heb gedaan, met name in de hippie-tijd. Onder 'Braccaedomos' zijn meerdere ideeën, uitingen en -zo u wilt- echte kunst op het internet te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.