Categorieën
Gewoon erg mooi!

Stel je voor


earthcareStel je voor dat er geen hemel is
Het is makkelijk probeer ’t maar
Geen hel en verdoemenis
Boven ons alleen de lucht
Stel je voor dat alle mensen
Leven voor vandaag

Stel je voor dat er geen landen zijn
Het is echt niet moeilijk om te doen
Niets om voor te doden of te sterven
En ook geen godsdiensten
Stel je voor dat alle mensen
Hun hele leven in vrede leven

Zeg gerust dat ik een dromer ben
Maar ik ben niet de enige
Ik hoop dat ook jij eens mee zult dromen
Dan zal de wereld één zijn

Stel je voor er is geen bezit
Ik vraag me af of je dit kunt
Geen hebzucht en geen honger
Eén broederschap van mensen
Stel je voor dat alle mensen
De wereld samen delen

Zeg gerust dat ik een dromer ben
Maar ik ben niet de enige
Ik hoop dat ook jij eens mee zult dromen
Dan zal de wereld één zijn

Door gerardvanb

Gepensioneerd. Jarenlang (gym)leraar in Basis- en Voortgezet onderwijs. EHBO-docent en vrijwilliger bij het Rode Kruis Korps. Politiek en in bonden heb ik ervaring opgedaan bij de VVDM. Als oproepkracht bij de Ambulancedienst Velsen deed ik veel eerste hulp-ervaringen op die ik via diverse Eerst Hulp maandbladen kon ventileren. Ook als Medisch evacuator bij station IJmuiden van de KNRM was het redden op het water vaak aanleiding mijn ervaringen op schrift te stellen.
Op een heel ander vlak: educator bij het Pieter Vermeulenmuseum, Programmacoördinator van de Lokale omroep Seaport RTV, cineast bij videogroep De Dwarsligger, educator en rondleider in Archeologiemuseum Huis van Hilde in Castricum.
Medeoprichter en secretaris van lokale politieke partij Levendig Gezond Velsen en (nu als hobbyist) automatiseerder en webpublicist.
Ook de sport had vanzelfsprekend mijn belangstelling. 10 jaar lang jeugdleider van Duikteam IJmond en voorzitter van de Gymnastiekvereniging rkgv Velsen.
Daarnaast ben ik bestuurlijk nog steeds actief in de Historische Kring Velsen, het Comité 4 en 5 mei Velsen.
Heel vaak merk ik dat veel mensen op dezelfde manier denken als ik en vinden dat het beter kan. Met veel plezier en geenszins spijt kijk ik terug op de dingen die ik heb gedaan, met name in de hippie-tijd. Onder 'Braccaedomos' zijn meerdere ideeën, uitingen en -zo u wilt- echte kunst op het internet te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.