Categorieën
Financieel Moet beter kunnen

Jaar, na jaar, na jaar


Hoe kunnen ongewenste processen zo lang voortwoekeren? Hoe vaak hebben burgers met gezond verstand al lang gesignaleerd dat die processen niet deugen? Nieuwsgierig?

Kantoorgebouwen.

Al jaren vraagt de burger zich af waarom nieuwe kantoorgebouwen uit de grond worden gestampt terwijl er zoveel kantoorpanden leeg staan? Waarom geeft de overheid hier steeds weer vergunning voor? Nu blijkt het e i n d e lijk als volgend crisiselement herkend te zijn. Er ‘verdampen’ miljarden!!! De ene crisisveroorzaker is nog niet gesignaleerd laat staan opgelost en ONSCHADELIJK (financiële sector!) gemaakt, of er komt er weer een bij en…. waar is het eind!

Toezichthouders, politici, ze leven in een eigen wereld, met hun eigen dynamiek, leefwereld en ervaring van de werkelijkheid. Ze zullen er voorlopig wel weer lange tijd over praten en onderzoeken op loslaten.

Gezond verstand, waar vind je het nog?

Dit ‘oude kantoor’ staat leeg op nog geen kilometer afstand van het nieuwe pand!

Door gerardvanb

Gepensioneerd. Jarenlang (gym)leraar in Basis- en Voortgezet onderwijs. EHBO-docent en vrijwilliger bij het Rode Kruis Korps. Politiek en in bonden heb ik ervaring opgedaan bij de VVDM. Als oproepkracht bij de Ambulancedienst Velsen deed ik veel eerste hulp-ervaringen op die ik via diverse Eerst Hulp maandbladen kon ventileren. Ook als Medisch evacuator bij station IJmuiden van de KNRM was het redden op het water vaak aanleiding mijn ervaringen op schrift te stellen.
Op een heel ander vlak: educator bij het Pieter Vermeulenmuseum, Programmacoördinator van de Lokale omroep Seaport RTV, cineast bij videogroep De Dwarsligger, educator en rondleider in Archeologiemuseum Huis van Hilde in Castricum.
Medeoprichter en secretaris van lokale politieke partij Levendig Gezond Velsen en (nu als hobbyist) automatiseerder en webpublicist.
Ook de sport had vanzelfsprekend mijn belangstelling. 10 jaar lang jeugdleider van Duikteam IJmond en voorzitter van de Gymnastiekvereniging rkgv Velsen.
Daarnaast ben ik bestuurlijk nog steeds actief in de Historische Kring Velsen, het Comité 4 en 5 mei Velsen.
Heel vaak merk ik dat veel mensen op dezelfde manier denken als ik en vinden dat het beter kan. Met veel plezier en geenszins spijt kijk ik terug op de dingen die ik heb gedaan, met name in de hippie-tijd. Onder 'Braccaedomos' zijn meerdere ideeën, uitingen en -zo u wilt- echte kunst op het internet te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.